AKTUELLT

INFORMATION OM INTRESSANTA PROJEKT OCH AKTUELLA HÄNDELSER

-

NU HAR VI ÖPPNAT I PARTILLE

FASTIGHETSKONTOR GÖTEBORG

Idag öppnade Lidl Sverige sin första butik i Partille. Redan klockan åtta idag stod förväntansfulla partillebor i kö för att få göra de första inköpen i butiken. I den nya Lidl-butiken möts kunderna av en vältilltagen avdelning för färskt, butiksbakat bröd. Här finns Lidl Sveriges hela sortiment av färsk frukt och grönt, kött från Sverige och delikatesser från när och fjärran. En självklar del av sortimentet är Lidls eget varumärke från svenska gårdar – Matriket.

Partillebutiken blir Lidls 205:e butik i Sverige. Den nya butiken på drygt 1 400 kvm ligger i bottenplanet på det nybyggda bostadskvarteret med 359 hyresrätter i Partille Port. I direkt anslutning ligger 140 parkeringsplatser avsedda för Lidls kunder.

Läs mer om vår nyöppnade butik här!

 

 

flexibilitet

SITTER DU PÅ ETT RIKTIGT DRÖMLÄGE FÖR VÅR NÄSTA BUTIK?

LIDL FASTIGHET

Vi är oerhört glada över att så många nya kunder har hittat till våra butiker. Idag har vi 204 stycken, från Trelleborg i söder till Boden i norr. Men det är långt från tillräckligt tycker vi. Vi är ständigt på jakt efter nya lägen – så att ännu fler ska få närmare till Lidl.

Se kontaktuppgifter till oss här!

För löpande information gällande Lidl Sverige, följ oss på LinkedIn här!

 

 

Visby

VÄRLDENS FÖRSTA NOLLCO2-CERTIFIERADE BUTIK

FASTIGHETSKONTORET STOCKHOLM

Sommaren 2020 öppnade Lidl i Visby sin klimatneutrala butik som har ett nettonollutsläpp av koldioxid under hela byggnadens livslängd. Butiken är världens första med NollCO2-certifieringen som Sweden Green Building Council har utvecklat tillsammans med sina medlemmar. Vi har därför skapat en film för att berätta lite mer om den. Har du några minuter över? Se filmen! Du hittar även en flyer om butiken här. 

Lidl Visby vinner årets bygge 2021 inom kategorin industri/butik. Läs mer om vinsten här.