InnerstadsbutikenModern dagligvaruhandel i innerstaden

Anpassad för innerstadenPerfekt integrerad

Bra tillgänglighet på bästa lägen - våra innerstadsbutiker ombesörjer dagligvaruhandeln i innerstaden och passar samtidigt in i stadsbilden. Vi etablerar oss i befintliga byggnader i innerstadslägen och anpassar flexibelt våra butiker för att passa in i omgivningen på bästa sätt.

Innerstadsbutikens fördelarEn butik för stadskärnor

I vårt butikskoncept tar vi tillvara även på små markytor och är populära hyresgäster med utmärkt kreditvärdighet. Tack vare att vi använder befintliga byggnader och anpassar arkitekturen etablerar vi Lidl-butiker i välbesökta stadskärnor utan att förändra stadsbilden.

UTBUD OCH EFTERFRÅGANAnpassat sortiment

För att uppfylla önskemålen från våra kunder i innerstaden hittar du ett stort utbud av färskvaror och färdigmat samt takeaway-alternativ.

KomfortInköps- upplevelse

Även i våra mindre butiker kan vi tack vare vår nya butikslayout ha en inbjudande varupresentation och erbjuda ett stort urval av färskvaror.

ArkitekturBefintliga byggnader

Butikerna integreras i de befintliga byggnaderna och arkitekturen anpassas efter den bebyggelse som redan finns i området.

Nyckeltal och behovVi söker

Vårt butikskoncept för innerstaden tar tillvara befintliga byggnader och objekt som ligger mitt i stadskärnan.
Tillsammans hittar vi rätt strategi för just din butik.

Tomter/byggnader:
Till försäljning eller uthyrning.
Butiksytor:
Från 600 m² - 1 500 m².
Övriga kriterier:
Det måste gå att ta emot lastbilsleveranser.

Fråga ossVill du ha mer information?

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill diskutera vilka möjligheter vi har tillsammans. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontakta oss