Innerstadsbutiken

Modern dagligvaruhandel i innerstaden

Perfekt integrerad

Anpassad för innerstaden

Bra tillgänglighet på bästa lägen - våra innerstadsbutiker ombesörjer dagligvaruhandeln i innerstaden och passar samtidigt in i stadsbilden. Vi etablerar oss i befintliga byggnader i innerstadslägen och anpassar flexibelt våra butiker för att passa in i omgivningen på bästa sätt.

En butik för stadskärnor

Innerstadsbutikens fördelar

I vårt butikskoncept tar vi tillvara även på små markytor och är populära hyresgäster med utmärkt kreditvärdighet. Tack vare att vi använder befintliga byggnader och anpassar arkitekturen etablerar vi Lidl-butiker i välbesökta stadskärnor utan att förändra stadsbilden.

 • UTBUD OCH EFTERFRÅGAN

  Anpassat sortiment

  För att uppfylla önskemålen från våra kunder i innerstaden hittar du ett stort utbud av färskvaror och färdigmat samt takeaway-alternativ.

 • Arkitektur

  Befintliga byggnader

  Butikerna integreras i de befintliga byggnaderna och arkitekturen anpassas efter den bebyggelse som redan finns i området.

 • Komfort

  Inköpsupplevelse

  Även i våra mindre butiker kan vi tack vare vår nya butikslayout ha en inbjudande varupresentation och erbjuda ett stort urval av färskvaror.

Vi söker

Nyckeltal och behov

Vårt butikskoncept för innerstaden tar tillvara befintliga byggnader och objekt som ligger mitt i stadskärnan.
Tillsammans hittar vi rätt strategi för just din butik.

Lokalytor:Från 2 000 m².
Övriga kriterier:Det måste gå att ta emot lastbilsleveranser.
Tomter/byggnader:Till försäljning eller uthyrning.

Vill du ha mer information?

Fråga oss

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill diskutera vilka möjligheter vi har tillsammans. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.