Handels-/KöpcentrumMassor av erbjudanden samlade på en plats

Kundmagnet med stor potentialEn handelsplats med ljusa framtidsutsikter

När flera förmånliga erbjudanden samlas på en och samma plats ökar dragningskraften – det är det som är handelsplatseras styrka. Här finns ett stort utbud av både varor och tjänster, in- och utfarterna är lätta att nå, de olika butikerna ligger på kort promenadavstånd från varandra och det finns gott om parkerings-platser. Våra butiker utgör en viktig garanti för en hög besöksfrekvens och en populär handelsplats.

Möjligheter för handelscentrumEtt effektivt koncept

Handelscentrum samlar många erbjudanden och tjänster under ett tak och är därför det perfekta alternativet när man vill öka populariteten och besöksfrekvensen. Det finns flera olika sätt att integrera Lidl i handelscentrum.

För miljönHållbar teknik

Även på handelsplatser fokuserar vi på hållbara tekniklösningar, som t.ex. LED-belysning och miljövänliga alternativ för uppvärmning och luftkonditionering.

ArkitekturLjust och rymligt

En rymlig butikslayout, modern arkitektur och service som kundtoaletter ser till att du får en behaglig inköpsupplevelse.

VarupresentationMatkoncept

Även varupresentationen är modern, inklusive nya To Go-koncept med färdigmat och Bake Off i butikerna.

Nyckeltal och behovVi söker

Lidl bidrar till att handelsplatser når sin fulla potential både som ägare och hyresgäst. Tillsammans hittar vi rätt lösning för respektive läge.

Fastighet:
Till försäljning, uthyrning eller arrende.
Projekt:
Nybyggnation eller modernisering.
Fastighetsyta:
Bebyggt eller obebyggt i alla storlekar.
Butiksytor:
Till uthyrning från 600 m².
Kundparkering:
Lättåtkomlig.
Hyresgäst:
Attraktiv blandning av hyresgäster.

Fråga ossVill du ha mer information?

Kontakta oss gärna om du har frågor eller vill diskutera vilka möjligheter vi har tillsammans. Vi ser fram emot att höra ifrån dig.

Kontakta oss